5x een profcontract!

Maak kennis met Abdel-Malik, Dieter, Edon, Kenneth & Zeno. Deze 5 Rood-Witte youngsters tekenden hun eerste profcontract bij Antwerp. Wie weet bewonderen we ze weldra op de Heilige Grond.

Leer “De vijf” de volgende weken beter kennen via onze sociale kanalen!

In het spoor van de RAFC Jeugd: Aflevering 3

In de derde aflevering volgen we onze U13 en U14 tijdens hun kampioensmatch (seizoen 2019-2020). Beide ploegen werkten hun laatste competitiewedstrijd af tegen Moeskroen, wat toch voor enige stress zorgde. Bij de U13 maakten beide teams nog kans op het kampioenschap, U14 was op zijn beurt zeker van de titel bij een gelijkspel.

In het spoor van de RAFC Jeugd: Aflevering 2

In aflevering twee gaan we op pad met onze allerjongste Reds. De starters van onze onderbouw doorlopen het proces van goed bewegen zonder bal, naar het goed bewegen en vaardig zijn met de bal. Zo zien we hoe ze plezier, beweging en ontdekking niet uit de weg gaan. Daarnaast leren ze omgaan met emoties en werken ze samen met elkaar om te scoren.

In het spoor van de RAFC Jeugd: Aflevering 1

In de 1e aflevering krijgen we een blik achter de schermen van het zorgbeleid binnen de RAFC jeugdwerking. We volgen Niek, Nouh en Milo van de U14 en krijgen een beter beeld van het vervoersplan en de schoolondersteuning voor onze jeugd.