U17 wordt vierde op indoortoernooi Gaildorf

RAFC U17 nam onlangs voor de derde maal deel aan het indoortoernooi in Gaildorf. Ze behaalden een knappe 4e plaats en dwongen zo een nieuwe deelname in 2021 af!

In het spoor van de RAFC Jeugd: Aflevering 2

In aflevering twee gaan we op pad met onze allerjongste Reds. De starters van onze onderbouw doorlopen het proces van goed bewegen zonder bal, naar het goed bewegen en vaardig zijn met de bal. Zo zien we hoe ze plezier, beweging en ontdekking niet uit de weg gaan. Daarnaast leren ze omgaan met emoties en werken ze samen met elkaar om te scoren.

In het spoor van de RAFC Jeugd: Aflevering 1

In de 1e aflevering krijgen we een blik achter de schermen van het zorgbeleid binnen de RAFC jeugdwerking. We volgen Niek, Nouh en Milo van de U14 en krijgen een beter beeld van het vervoersplan en de schoolondersteuning voor onze jeugd.

AFTERMOVIE TORNOOI U16 IN POLEN

Onze U16 werkte onlangs een toernooi af in Zakopane (Polen) en brachten hun ervaringen zelf in beeld! Na de strafschoppenreeks voor de 5e en 6e plaats nipt te verliezen wisten onze jonge Reds 7e te eindigen, ook na spannende strafschoppen. Bekijk de aftermovie hiernaast!

Gemengd 4 tegen 4 tornooi op zomerstage

De zomerstage werd dit jaar afgrond op een bijzondere manier. In een gemengd 4 tegen 4 tornooi werden jongens van de U13 tot U18 aan elkaar gekoppeld binnen hetzelfde team. Daarin nam elke leeftijdscategorie het tegen elkaar op en kregen ze ieder een coachende rol binnen hun team.

De perfecte voorbereiding voor de competitiestart die het weekend van 17 augustus plaatsvindt!

Benieuwd hoe het tornooi verliep? Bekijk dan zeker onderstaand videoverslag!

Nieuwe selectie Robbe Quirynen voor België U18

Robbe Quirynen werd door Bondscoach Wesley Sonck geselecteerd voor de wedstrijd België – Duitsland U18 op dinsdag 14 mei om 13u in het Nationaal Voetbalcentrum te Tubeke. Succes, Robbe!

U16 pakt de titel op Moeskroen!

Onze U16 won zaterdag de wedstrijd op (de vooralsnog ongeslagen thuisploeg) Moeskroen met 0-3 (doelpunten Dieter Vanhees, Jordy M’fundu en Faisal Bekkour) en kroonde zich (op de voorlaatste speeldag) tot de verdiende kampioen. Beleef hiernaast hoe onze U16 kampioen werd !

Onze toekomst mee op stage

Maak kennis met onze jonge talenten die dit jaar mee op stage gaan. 5 spelers van de beloften kregen de kans om zich ten volle in te zetten. ‘Het is leuk dat jongeren mee mogen om ze te laten groeien. Op deze manier zijn er meer en meer jongeren gemotiveerd om hard te werken en hier te geraken, zo vertelt Japhet Muanza die onlangs een 1e profcontract tekende.

Daarnaast vertelt Jelle Van Damme hoe ze de jonge talenten opnamen in de voor hen nieuwe groep.

Japhet Muanza tekent profcontract

Japhet Muanza (17) tekende onlangs zijn 1e profcontract voor RAFC.  Hij speelt reeds 9 jaren voor RAFC als centrale verdediger. Op lange termijn hoopt Japhet zijn debuut te kunnen maken voor het 1e elftal en hoopt hij een meerwaarde te zijn voor deze mooie club.

RAFC wenst Haphet veel succes toe !

Robbe Quirynen tekent profcontract

Onlangs tekende Robbe Quirynen (17) zijn 1e profcontract voor RAFC. ‘Een droom die uitkomt’, zo omschreeft Robbe het zelf. Maar hij blijft ook met de voeten op de grond. Robbe ziet deze kans als een duwtje in de rug om nog harder te werken en nog beter te worden.

Wij wensen Robbe alvast veel succes toe !