Bezoek RAFC

#Nieuws

F&T Parketvloeren, nieuwe partner RAFC jeugd.

Oktober 9, 2019

Enkele weken geleden maakte RAFC jeugdproduct Robbe Quirynen zijn officieel debuut in de hoofdmacht van Laszlo Böloni. Een mooie erkenning voor het werk van de onderbouw van onze club. Naast de sportieve uitbouw is er ook positief nieuws in de omkadering van onze jeugdwerking: F&T Parketvloeren prijkt de komende 2 seizoenen op de shirts van al onze jeugdploegen.

F&T Parketvloeren is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van massieve parketvloeren. Dankzij hun expertise en vakmensen kunnen zij iedere stijl aan: een Hongaarse punt tot Versailles panelen behoren tot de mogelijkheden die F&T Parketvloeren aanbiedt. Daarnaast is ook iedere renovatie of techniek mogelijk. Bij F&T Parketvloeren zoekt men samen met de klant naar een oplossing op maat.

Zaakvoerder Marc Van denbrande: “Als Antwerps familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij ongelofelijk trots dat wij deel uitmaken van de Rood-Witte familie en kunnen bijdragen tot de verdere groei van onze club. Wij geloven zelf sterk in het geven van kansen aan jonge mensen. Op die manier was het een logische keuze om ons te linken aan de jeugdwerking van mijn favoriete club. Wij kijken uit naar een deze samenwerking.”

SHARE THE NEWS

Recent articles

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

 Blijf op de hoogte over ontwikkelingen rondom de club, het stadion en onze activiteiten.
Ontvang het belangrijkste nieuws als eerste!

<