Bezoek RAFC

#Nieuws

International U12 Indoor Cup Horst

December 17, 2019

Onze U12 hebben een knappe 3de plaats kunnen behalen op de “International U12 Indoor Cup Horst” in Nederland. Een indoor 5 tegen 5 tornooi op kunstgras met boarding wat garant staat voor pittige, snelle wedstrijden.

2 teams van RAFC die elk 10 wedstrijden aan een razend tempo afwerkten om uiteindelijk na het samentellen van de resultaten van beide teams tot 1 eindrangschikking te komen.

Na een moeizame start met 2 verlieswedstrijden tegen PSV kwamen onze jongens op dreef en ging het steeds beter lopen. Kwaliteit gekoppeld aan een groot aanpassingsvermogen aan de omstandigheden, mentale weerbaarheid en de gekende Antwerpse over mijn lijk mentaliteit zorgden voor overwinningen tegen Vitesse en Venlo en in de terugronde een gelijkspel tegen hetzelfde PSV. De climax die volgde op het einde van de dag met een rechtstreekse dubbele confrontatie om de 3de plaats tegen het “grote” Borussia Dortmund. Beide Antwerpse teams lieten niets aan het toeval over en trokken resoluut in de aanval met 2 klinkende overwinningen als gevolg. 4-2 en 3-1 werd het en de 3de plaats was de onze!!!

Eindrangschikking:

1. Borussia Mönchengladbach
2. PSV
3. Royal Antwerp FC
4. Borussia Dortmund
5. Vitesse
6. Venlo VV

SHARE THE NEWS

Recent articles

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

 Blijf op de hoogte over ontwikkelingen rondom de club, het stadion en onze activiteiten.
Ontvang het belangrijkste nieuws als eerste!

<