Bezoek RAFC

#Nieuws

JEUGDWERKING RAFC ZET BELANGRIJKE NIEUWE STAP VOORUIT

juni 10, 2021

ROYAL ANTWERP FC ONTVANGT ELITE 1-LABEL VOOR JEUGDWERKING

Op basis van de jeugdlicentie heeft de Jeugdacademie van Royal Antwerp FC het Elite 1 label behaald. Het stoot zo door naar de Elite 1 Jeugdcompetities U11-U18 en zorgt ervoor dat onze jeugdspelers in het seizoen 2021-2022 zullen uitkomen tegen hun collega’s van RSC Anderlecht, Cercle Brugge, Club Brugge, Sporting Charleroi, KRC Genk, KAA Gent, Oud-Heverlee Leuven, Standard de Liège, KV Mechelen, STVV en Zulte Waregem.

Onze jeugdwerking heeft de laatste 5 jaar een enorme evolutie doorgemaakt op verschillende vlakken. Dit heeft gezorgd voor een zeer solide basis die ons op vandaag het nodige aanzien en respect van collega-clubs in binnen en buitenland oplevert.

Die jeugdlicentie bevat niet alleen sportieve en organisatorische criteria; één van de belangrijkste pijlers is de infrastructurele omkadering. Dankzij de investeringen van de familie Gheysens kan het gloednieuwe jeugdcentrum in de nieuwe Tribune 4 binnenkort zijn deuren openen. Het complex bevat onder andere 15 kleedkamers, medische ruimtes, fitness accommodatie, jeugdkantoren, twee auditoria, studie- en ontspanningsruimte en een indoorhal met looppiste. Dit betekent opnieuw een belangrijke volgende stap in de uitbouw van een moderne topacademie die instaat voor de optimale ontwikkeling van voetbalatleten.

SHARE THE NEWS

Recent articles

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

 Blijf op de hoogte over ontwikkelingen rondom de club, het stadion en onze activiteiten.
Ontvang het belangrijkste nieuws als eerste!

<